Antena Meniu Search
x

Tânăr condamnat pentru 5 violuri şi eliberat recent a abuzat o tânără în Oradea, pe stradă, în noaptea de Crăciun

Un tânăr din Oradea, încarcerat pentru comiterea a 5 violuri şi tentative de viol, a fost eliberat recent din închisoare.

Un tânăr din Oradea, încarcerat pentru comiterea a 5 violuri şi tentative de viol, a fost eliberat recent din închisoare.

În noaptea de Crăciun el a atacat şi abuzat o tânără, pe stradă.

Bărbatul a fost prins după 2 săptămâni

Ieri, tânărul în vârstă de 36 ani a fost arestat preventiv şi este anchetat pentru o nouă agresiune sexuală.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, victima, o tânără de 19 ani din Valea lui Mihai, a fost agresată în noaptea de 24 spre 25 decembrie 2018, în jurul orei 2.20, pe strada Olimpiadei din Oradea, în apropierea intersecţiei cu strada Moldovei. "Venind din spate, acesta ar fi împins-o la perete şi ar fi atins-o în zonele intime", precizează oficialii.

Forţe impresionante la căutări

Atacatorul a fost găsit în timpul unei acţiuni la care au participat poliţişti ai Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei respectiv ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea.

Bărbatul are numeroase condamnări în ultimii ani, cel puţin 5 dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, la care se adaugă acuzaţii de tâlhărie şi furt. Ultima condamnare, Pop a încasat-o în 2015, când a încercat să violeze o adolescentă de 16 ani în cartierul Nufărul, faptă pentru care a fost pedepsit cu 1621 de zile de detenţie.

A fost eliberat în octombrie 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr condamnat pentru 5 violuri şi eliberat recent a abuzat o tânără în Oradea, pe stradă, în noaptea de Crăciun