Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre a fost chemat, din nou, la DNA Constanţa

Radu Mazăre a ajuns, împreună cu avocata lui, cu puţin înainte de 12:00 la sediul DNA Constanţa. Purta pe cap deja celebra sa bască roşie.

Vezi și

Până să îi vadă la faţă pe procurorii anticorupţie, s-a oprit însă să stea de vorbă cu jurnaliştii. Mai întâi şi-a luat mina serioasă.

"Eu ştiu, în principiu, de ce m-au chemat. Pot să vă zic şi-o zicală din popor: "Foaie verde de dai, n-ai, ia nu da, să vezi cum ai! Este vorba despre un doctor care a fost moştenitorul bunicii sale şi-a avut 300 de mp şi i-am dat retrocedare cu hotărâre de instanţă. Al doilea este un nene care-a avut o notificare tot aşa, de 100 de mp. Tot moştenitor, tot al unei bunici. Din 100 de metri i-am dat 60 de metri. Şi-au început urmărirea penală! Cam asta ştiu eu, aşa, din poveşti. Trei sute de metri. O sută de metri. Bunici. "Foaie verde de dai, n-ai, ia nu da, să vezi cum ai!", a spus Mazăre.

Primarul Constanţei este urmărit penal pentru abuz în serviciu, într-un dosar privind retrocedarea mai multor terenuri din oraşul pe care-l conduce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Radu Mazăre a fost chemat, din nou, la DNA Constanţa