Antena Meniu Search
x

Raducu Mazare, prima vacanta de student

Cel mai cunoscut junior de la malul marii s-a intors acasa. Dupa un an de facultate, la mii de kilometri, tocmai in Anglia, Raducu Mazare a venit in vacanta la Constanta

Vezi și

“Prima saptamana va fi cea mai grea, pana ma obisnuiesc, pana-mi fac prieteni, pana-mi dau seama care-i mersul lucrurilor”. Asta spunea Raducu Mazare, in toamna anului trecut, atunci cand se muta din baldachinele din Mamaia, direct intr-o camera de camin din Marea Britanie. Incepea primul an de facultate, departe de casa, de fete si de distractii.

Insa, lunile au trecut repede si Raducu s-a intors pe Litoral, acasa, in prima vacanta din viata de student. A lasat studiul limbii chineze de-o parte si, surpriza, s-a apucat de. munca. “M-am angajat, de la 8 dimineata pana la 2, orar fix, dupa aia o mai ajut pe mama si, cand mai am putin timp, vin si ma bucur de mare”, a spus fiul lui Radu Mazare.

Cu munca va fi cum va fi, insa cu fetele… “Abia acum incepe vara”, a mai spus juniorul. Pe plaja, Raducu, s-a pus pe treaba. Poate-poate atrage privirea vreunei domnisoare. Pe principiul aschia nu sare departe de trunchi, Raducu a testat si el cel mai nou sport nautic, la fel ca tatal lui.

Juniorul are la dispozitie toata vara pentru a-si face de cap, insa, din toamna se va intoarce la Regents College unde-si va continua studiile de drept international si administrarea afacerilor in limba chineza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Raducu Mazare, prima vacanta de student