Antena Meniu Search
x

Rafturi pline cu mâncare veche. Comercianţii încearcă să vândă produse expirate, rămase de la Sărbători

O prăjitură proaspătă, două vechi. În vitrina cu surprize, comercianţii ascund încă produse de la sărbători.

Vezi și

O prăjitură proaspătă, două vechi. În vitrina cu surprize, comercianţii ascund încă produse de la sărbători. Pofta de profit e mare, astfel că, în cofetării, dar şi în multe magazine alimentare, mâncarea stricată nu e aruncată. Clienţii erau invitaţi să cumpere carne veche, mezeluri cu gheaţă sau brânză stricată.

Prima oprire, primele surprize deloc plăcute. Inspectorii îşi dau seama uşor că, la vânzare, au fost scoase mezeluri vechi. În acelaşi magazin, clienţii sunt invitaţi să cumpere cârnaţi cu gheaţă şi pastramă rămasă, probabil, de la Crăciun. 

Nici la fabrica de pâine, lucrurile nu stau mai bine. Aici, condiţiile de igienă lasă de dorit. Produsele sunt depozitate în lăzi murdare, unele aşezate direct pe podea. 

Ultima oprire: o cofetărie. Aici, inspectorii au găsit prăjituri vechi amestecate printre cele aflate încă în termenul de valabilitate. 

Cei care au scos la raft mâncare veche au primit amenzi de peste 30.000 de lei şi au fost obligaţi să retragă urgent de la vânzare marfa cu probleme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Rafturi pline cu mâncare veche. Comercianţii încearcă să vândă produse expirate, rămase de la Sărbători