Antena Meniu Search
x

Raluca Turcan îl ATACĂ pe Călin Popescu Tărcieanu: "Îşi va decima partidul"

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu îşi va decima partidul şi că în Guvern există o "degringoladă".

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, afirmă că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu îşi va decima partidul şi că în Guvern există o "degringoladă".

"Tăriceanu are un singur interes, al lui personal, şi încetul cu încetul îşi va decima partidul dacă nu se va conforma cu ceea ce îşi doreşte domnia sa personal. Constat cu îngrijorare degringolada din Guvern. Este o situaţie fără precedent ca un partid care a câştigat 45% şi a format o majoritate cu peste 50% în Parlamentul României, la doar câteva luni, să se afle într-o stare de lipsă de credibilitate acută, ceea ce descurajează investitorii actuali şi pe cei care ar dori să vină în România", a afirmat Raluca Turcan, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL.

  Ea a mai susţinut că este o problemă de timp până când Executivul se va confrunta cu o gravă problemă de susţinere.

"Pe mine mă îngrijorează, ca om politic, toată această stare de fapt pentru că românii se uită cu speranţă, indiferent cum se numeşte partidul care se află la guvernare. Ei aşteaptă ceva de la cei care decid. Or, când aştepţi ceva, vrei ca ei să nu se uite întâi cum să-şi albească dosarele, ci cum să îşi ofere locuri de muncă mai bine plătite.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu despre viitorul lui Daniel Constantin în ALDE: "Congresul nu stă să se ocupe de excluderi"

Vor ca legile pe care le dau să fie în interes public, şi nu în interes politic al unei clientele favorizate. Actualul Guvern este într-o degringoladă totală, cred că e o chestiune de timp până când se va confrunta cu o gravă problemă de susţinere politică, pentru că mulţi din interior vor continua să îi arunce peste bord pe decidenţii care îi sfidează", a adăugat liderul PNL.

Sursă: Agerpres.ro

Citeşte şi: Victor Ponta îl atacă frontal pe Liviu Dragnea şi îi transmite lui Sorin Grindeanu că va fi trădat: "Istoria se repetă"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Raluca Turcan îl ATACĂ pe Călin Popescu Tărcieanu: "Îşi va decima partidul"