Antena Meniu Search
x

Ramona, fata care s-a sinucis, înmormântată așa cum a cerut

Cu doar câteva clipe înainte să-şi ia viaţa, la 14 ani şi-a rânduit propria înmormântare

Vezi și

Cu doar câteva clipe înainte să-şi ia viaţa, la 14 ani şi-a rânduit propria înmormântare

Ramona, tânăra din Vrancea care şi-a pus capăt zilelor în timp ce toţi credeau că e la şcoală, a fost condusă pe ultimul drum exact aşa cum a cerut într-unul dintre biletele de adio. Îmbrăcată în rochie de mireasă, într-un sicriu alb şi în prezenţa tuturor celor care au cunoscut-o. Din Italia, a venit şi sora ei, pe care o numise în ultimele rânduri scrise. 

Cu lacrimi amare şi fără să înţeleagă de ce Ramona a ales să nu mai fie printre ei, părinţi, colegi, profesori, toţi i-au fost alături pe ultimul drum. Adolescenta a cerut asta. Înainte să-şi pună capăt vieţii, în curtea unei case părăsite, Ramona a lăsat scrise ultimele dorinţe. 

La 14 ani, Ramona şi-a planificat în detaliu propria înmormântare şi a lăsat totul scris în două bilete de adio.

Sora ei şi cumnatul au venit din Italia să o conducă pe ultimul drum. Cortegiul funerar a traversat comuna vrânceană Păuleşti. Iar câteva clipe, s-a oprit şi în faţa şcolii.

Nimeni nu-şi poate explica motivul care a împins-o pe Ramona să-şi ia viaţa. Fata a mai plecat de acasă, de două ori. Părinţii au dus-o la psiholog, dar nimeni n-a ştiut că în sufletul Ramonei se duce o luptă pe viaţă şi pe moarte. Adevăratul motiv nu-l va şti acum nimeni, niciodată. Aşa cum a scris chiar ea, în biletul de adio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ramona, fata care s-a sinucis, înmormântată așa cum a cerut