Antena Meniu Search
x

Răscoala prietenilor celor şapte violatori din Vaslui

Violatorii din Vaslui sunt deranjaţi de mediatizare. Dar şi sătenii. Unii dintre ei. Cei şapte au fost din nou la poliţie. Şi au fost aşteptaţi de o gaşcă de susţinători revoltaţi

Vezi și

Violatorii din Vaslui sunt deranjaţi de mediatizare. Dar şi sătenii. Unii dintre ei. Cei şapte au fost din nou la poliţie. Şi au fost aşteptaţi de o gaşcă de susţinători revoltaţii

Cei şapte vin în şir indian, semnează şi pleacă. Şi-au păstrat tăcerea. Dar gura satului s-a transformat în purtătorul lor de cuvânt. În faţa secţiei de poliţie, apărarea violatorilor atacă.

Un căruţaş face o oprire de urgenţă, ca să se alăture protestului. E atât de hotărât, încât nici poliţiştii nu îi pot pune frână. E nervos că satul lui a devenit cunoscut în toată ţara, pentru un simplu sărut. Nu pentru că şapte tineri au găsit plăcere în suferinţa unei eleve.

Cei şapte care au speriat România au câştigat sprijinul satului lor. Despre ei, oamenii spun că vin din familii bune. De oameni muncitori. Apropiaţi de Dumnezeu. Sunt liberi să se întâlnească. Să rămână o gaşcă, chiar dacă sunt sub control judiciar.

Ei au un sat în spate. Însă, în ajutorul fetei a sărit toată ţara. Procesul anului începe pe 14 august. Gaşca celor şapte ar putea să se reunească după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Răscoala prietenilor celor şapte violatori din Vaslui