Răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud, cu tocăniță de mistreț la ceaun
A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase.
A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase. Principalul ingredient, spun ei, este însă pasiunea.
Nici nu-i de mirare că vizitatorii au cedat imediat în faţa unei porţii de tocăniţă de mistreţ. Din meniul de festival nu au lipsit nici poveştile spumoase ale vânătorilor.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰