Răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud, cu tocăniță de mistreț la ceaun
A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase.
- Norul de praf saharian se menţine deasupra României. O peliculă roşiatică a acoperit mare parte din ţară. DETALII la Observator 12:00, la Antena 1
- Ce consecinţe ar putea avea lupta pentru alegerile locale, pentru alegerile prezidenţiale. Negocierile care se poartă în culise
A fost un adevărat răsfăţ culinar în Bistriţa-Năsăud! La umbra copacilor, zeci de vânători din Ardeal şi-au aşezat ceaunele şi s-au întrecut într-un concurs savuros. Din carne de vânat şi condimente alese au ieşit preparate delicioase. Principalul ingredient, spun ei, este însă pasiunea.
Nici nu-i de mirare că vizitatorii au cedat imediat în faţa unei porţii de tocăniţă de mistreţ. Din meniul de festival nu au lipsit nici poveştile spumoase ale vânătorilor.
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰