Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Rasfat inainte de nunta

Nunta e motiv de bucurie, dar si de stres. Asta poate sa spuna orice doamna care a trecut prin aceasta experienta. Mai nou, aparitia unei echipe de specialisti indeparteaza povara de pe umerii viitoarelor mirese.

Vezi și

Rochie, pantofi, accesorii, machiaj, par, manichiupa, pedichiura.si lista poate continua. Si asta pentru ca fiecare femeie isi doreste ca in ziua nuntii sa arate perfect. Tocmai de aceea fiecare detaliu conteaza.

Specialistii au inteles ca fiecare femeie vrea sa arate senzational in ziua nuntii, dar nu e tocmai incantata de alergatura premergatoare. Asa ca au luat decizia sa le scuteasca pe viitoarele mirese si de corvoada de a lua magazinele la rand, in cautarea rochiei ideale si a pantofilor superbi, dar totodata comozi.

In functie de cerintele clientei, peste 10 membri ai echipei se mobilizeaza, astfel incat mireasa sa poata pleca din salon direct la nunta.

Printre clientele rasfatate inainte de nunta se numara si Olga: “A inceput totul cu o sedinta de masaj, care m-a relaxat foarte mult, dupa am mers am facut coafura, make-up si dupa manichiura, pedichiura si tot ce si-ar dori o mireasa pentru relaxare. Au fost super draguti si mi-au oferit ei tot, adica tot timpul cat am stat eu relaxata au stat ei si au luat toata grijile pentru mine”.

In doua ore, Olga a devenit ceea ce-si dorea: o viitoare mireasa frumoasa, dar - in special - relaxata. Pentru nunta, Olga a ales o coafura deosebita, care sa o scoata din tipare: o impletitura.

Printr-o astfel de experienta a trecut si DJ Vanda: “S-a intamplat o data si asta e chiar pe verificate. Avem si dovada.in acelasi timp cineva ma machia, cineva ma aranja la par, o persoana ma epila si cealalta colega ma dadea cu oja. Va dati seama cat de important e sa aiba cineva grija de tine”.

DJ Vanda a testat si celebrele impletituri. Evident ca nu a optat pentru o varianta clasica, ci pentru una non-conformista, care sa-i puna in evidenta personalitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Rasfat inainte de nunta