Antena Meniu Search
x

RATB, cheltuieli de protocol de peste 100.000 de euro

In timp ce calatorii se inghesuie in tramvaie si stau cu orele in autobuze prafuite, sefii RATB se trateaza cu produse culinare de zeci de mii de euro. Si scriu cu stilouri cu penita de aur.

Vezi și

Primele nereguli au fost gasite la PROTOCOL: Peste 100.000 de euro s-au cheltuit in ultimii doi ani pe asa-zisele practici de ceremonie.

Si salariile obtinute de angajatii RATB sunt cu. probleme. Directorul de la resurse umane castiga peste 16.000 de lei, asta in timp ce salariul directorului general este de patru ori mai mic - 3.300 de lei. Unul dintre liderii de sindiact din RATB este acuzat chiar ca si-a stabilit singur salariul. “Trebuie dovedita, este o afirmatie abuziva. Nimeni nu isi stabileste singur salariul in RATB. Fiecare isi primeste salariul dupa grila de salarizare”, a declarat liderul de sindiat Mircea Ionescu.

Conducerea RATB va fi anchetata si pentru fals in declaratii pentru ca a sustinut ca Regia nu poate construi tramvaie si trebuie sa le cumpere din alta parte. In raportul Corpului de Control se arata ca sefii Regiei au mintit ca au datorii si nu au mai dat niciun ban, din cele sapte milioane, la Primarie.

Ce-i drept, RATB a avut pierderi de peste un milion de euro. La cantina si bufet, la casa de odihna de la Predeal si la Asociatia Sportiva.

Corpul de control al Primului-Ministru va sesiza DNA despre neregulile gasite la Regia de Transport Public din Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » RATB, cheltuieli de protocol de peste 100.000 de euro