Antena Meniu Search
x

Raul Hanzi, campionul de 11 ani din Hunedoara, avut cele mai frumoase sărbători, alături de mama sa

Loveşte în ring cu forţa unui adult, dar plânge când îşi revede mama. Suferinţa lui Raul, micul campion la box care a crescut în ghetoul din Hunedoara, a fost alinată de venirea mamei în ţară, de sărbători

Vezi și

 Loveşte în ring cu forţa unui adult, dar plânge când îşi revede mama. Suferinţa lui Raul, micul campion la box care a crescut în ghetoul din Hunedoara, a fost alinată de venirea mamei în ţară, de sărbători. Alexandra a lăsat Franţa, unde are grijă de copiii altora, ca să câştige un ban pentru Raul şi fraţii lui, şi s-a întors acasă. În casa nouă pe care fiul ei a primit-o de la primărie, după ce povestea campionului cu două medalii şi o singură pereche de ghete a fost prezentată la Observator.

Până acum două săptămâni, campionul de 11 ani a trăit într-un ghetou unde împărţea o cameră cu bunica, un frate şi un verişor mai mic.

Ca să scape de sărăcie, Raul şi-a pus toată puterea braţelor în box. Iar într-un an, a câştigat două medalii şi trei diplome.

Din Franţa, ţara unde a cerşit mai întâi, apoi a îngrijit copiii altora pentru câteva sute de euro pe lună, mama şi-a încurajat permanent fiul.

Impresionaţi de lupta puştiului de 11 ani pe care l-au văzut la Observator, edilii din Hunedoara i-au oferit lui Raul o garsonieră. Nimic nu se compară, însă, cu bucuria băiatului de a-şi avea mama alături. Pe Alexandra am găsit-o în Franţa, înainte de Crăciun.

Deocamdată, Raul se bucură de zilele cât mama va mai rămâne acasă, lângă el. Apoi se va întoarce la sala de sport. Antrenorul crede în şansa lui de a deveni campion.

În prag de Crăciun, Observator şi Antena 1 au lansat o campanie de susţinere a micilor sportivi care nu pot face performanţă fără ajutorul nostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Raul Hanzi, campionul de 11 ani din Hunedoara, avut cele mai frumoase sărbători, alături de mama sa