Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Râuri de bere, bucate bavareze, concursuri si multă muzică anul acesta, la festivalul Oktoberfest

Pe scurt, Oktoberfest Braşov, cel mai mare festival al berii din ţară, care a început aseară cu o paradă a căruţelor în centrul oraşului. Organizatorii se aşteaptă ca la sărbătoarea berii din acest an să vină peste 500.000 de oameni.

de Redactia Observator

la 07.09.2018 , 09:16

Pe scurt, Oktoberfest Braşov, cel mai mare festival al berii din ţară, care a început aseară cu o paradă a căruţelor în centrul oraşului. Organizatorii se aşteaptă ca la sărbătoarea berii din acest an să vină peste 500.000 de oameni. Şi s-au pregătit pentru asta cu 200.000 de litri de bere de toate tipurile, dar în special bavareză.

La paradă au participat mai multe fanfare, pe ritmul cărora fete și băieți în straie bavareze i-au invitat pe brașoveni și pe turiști să se bucure de cel mai mare festival al berii.

Organizatorii au pregătit două corturi imense, în care încap peste 11.000 de persoane. Iar cep-ul butoiului nu a ieșit nici din prima, nici din a doua. Şi nici din a treia, spre amuzamentul publicului. 

Vezi și

Se spune că, dacă butoiul este spart mai repede, anul ce va urma va fi mai prosper. Momentul a fost însă depășit când berea a ajuns în halbe.

Cârnați bavarezi, coaste pe grătar și multe alte bunătăţi vor însoți berea la festival.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Râuri de bere, bucate bavareze, concursuri si multă muzică anul acesta, la festivalul Oktoberfest