Antena Meniu Search
x

Razboi pe averea lui Sergiu Nicolaescu

La nici sase luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, familia acestuia a pornit razboiul pentru avere. Sora regizorului a atacat in instanta testamentul prin care fratele ei i-a lasat toata averea fostei sotii, Dana Nicolaescu.

Vezi și

Femeia spune ca nu e normal ca Dana Nicolaescu sa mosteneasca toata averea avand in vedere ca mare parte din bunuri au fost stranse inainte ca regizorul sa se casatoreasca cu ea.

Sergiu Nicolaescu, care s-a stins la inceputul anului, la varsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Capitala, a lasat in urma o avere impresionanta. Conform ultimei sale declaratii de avere, detinea o casa de vacanta in localitatea 2 Mai, doua apartamente de lux in Bucuresti, doua terenuri intravilane, 13 conturi bancare care insumeaza 392.000 de euro. La acestea se adauga drepturile de autor de pe urma difuzarii filmelor sale.

Potrivit declaratiei de avere, in 2011, Sergiu Nicolaescu a obtinut numai din drepturi de autor si din drepturi de proprietate intelectuala suma de 365.000 de lei. Iolanda, care are 86 de ani, si Dana, de 36 de ani, locuiesc impreuna in vila din Zambaccian in doua apartamente de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Razboi pe averea lui Sergiu Nicolaescu