Antena Meniu Search
x

Razboi pe averea lui Sergiu Nicolaescu

Sergiu Nicolaeascu n-are liniste nici dupa moarte. Sotia si sora lui se razboiesc in intanta pe averea regizorului.

Vezi și

Sotia actorului este acuzata ca l-a evacuat pe prietenul de-o viata al maestrului din casa de la malul marii. Ar vrea s-o vanda, asa ca l-ar fi dat afara cu forta pe cel care ingrijea proprietatea de cateva decenii. Si ar avea aceleasi planuri si cu sora regizorului.

La sase luni de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, vaduva sa ii face curat prin casa si printre prieteni. Pe cascadorul Paul Petrovici, prietenul de o viata al regizorului, l-a dat afara din casa de la 2 Mai. Si ar vrea sa o vanda. Un gand care a incins spiritele in familia Nicolaescu. Sora regizorului, fosta sa sotie, dar si Paul Petrovici se impotrivesc.

Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu, o ataca in instanta pe Dana. Crede ca a masluit testamentul care o face unica mostenitoare a averii regizorului.

Un razboi in care Iolanda Nicolaescu a aruncat prima grenada: a acuzat-o pe Dana ca nu-i mai da bani de medicamente si de mancare. Ba mai mult, ar fi vrut s-o lase pe drumuri.

Dana Nicolaescu, femeia cu 46 de ani mai tanara decat regizorul, care a stat alaturi de el doua decenii si care a ramas vaduva cu sase luni in urma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Razboi pe averea lui Sergiu Nicolaescu