Antena Meniu Search
x

Razbunare in stil mafiot intre doua patroane de pompe funebre

Rivale de moarte in afacerea cu moartea, doua patroane de pompe funebre au gasit o metoda inedita de razbunare. Dupa ce s-au batut pe morti, la propriu, una dintre ele a platit doi tineri sa arda sicriele concurentei.

Vezi și

Cu cateva sticle de benzina, piromanii platiti si-au facut treaba. Femeia care a platit pentru razbunare este angajata la morga din Ploiesti.

Daca pompele funebre ar avea un nas, acesta s-ar chema Florica. Cand nu face autopsii la spital, vinde pachete funebre rudelor indurerate. Iar atunci cand un client plateste si 4.000 de lei pe sicriu, cruce, lumanari si coliva, e bine sa ai cat mai multi.

Mortii cu mortii, iar viii cu banii, asa ca Florica a platit doi tineri cu 1.000 de lei sa ingroape afacerea unei rivale. S-au inarmat cu sticle incendiare si s-au dus la concurenta.

Dupa doua luni de sapaturi, politistii i-au prins. Si pe incendiatori, si pe autopsiera afacerista. Nu ar fi prima oara cand cade in propria groapa.

Acum trei ani, obliga rudele decedatilor care ii treceau prin mana sa cumpere doar de la ea pachete pentru ultimul drum.

Atunci, a fost mutata la alt spital, unde si-a gasit alti clienti. Acum, insa, de la morga, risca sa ajunga tot intr-un loc cu racoare: la inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Razbunare in stil mafiot intre doua patroane de pompe funebre