Antena Meniu Search
x

Razie de amploare pe autostrada Bucuresti - Pitesti

E razie de amploare la aceasta ora pe autostrada Bucuresti-Pitesti! Politistii ii controleaza la sange pe soferi. Direct vizati sunt cei care ar putea detine substante stupefiante. Nu scapa insa usor nici cei care incalca regulile de circulatie.

Vezi și

Cel mai bun ajutor de astazi al politistilor este catelusa Trixie, de profesie, cautator de droguri. Are 8 ani si de 6 ani si jumatate este in serviciul Autoritatii Vamale.

O poti vedea pe Trixie in actiune, alaturi de instructorul sau, in materialul video!

Catelusa a cautat in fata camerelor de luat vederi una din dubele oprite pe A1, autostrada Bucuresti - Pitesti, in timpul raziei de astazi.

Pana acum, catelusa a avut multe reusite. Cea mai mare captura a ei a fost de 5 kilograme de marijuana. Trixie este antrenata sa gaseasca droguri, chiar daca acestea sunt ascunse in cutii sau alte locuri dificil de controlat pentru oameni.

Actiunea de astazi nu vizeaza doar cautarea de stupefiante, ci si soferii care apasa mai mult decat trebuie pedala de acceleratie. La fata locului sunt cei de la Autoritatea Vamala, Garda Financiara si Registrul Auto Roman. Au fost date peste 80 de sanctiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Razie de amploare pe autostrada Bucuresti - Pitesti