Antena Meniu Search
x

Capitala: Razie in mijloacele de transport

Razie cum nu s-a mai vazut in mijloacele de transport din Bucuresti. Nu blatistii sunt tinta, asa cum am fi tentati sa credem, ci vanzatorii ambulanti, cersetorii si hotii de buzunare

Vezi și

Ii vezi in fiecare zi in tramvaie sau autobuze. Incearca sa iti vanda, pentru un leu, doi, un pix, un pachet de guma de mestecat sau o bricheta. S-au inmultit in ultima vreme si asa au atras atentia politistilor locali bucuresteni. Imbracati in civil, agentii au inceput raziile de saptamana trecuta. Mai ales in zonele unde au existat plangeri din partea calatorilor. Asa a fost si azi.

Legea nu tine cont de motive sau de povesti de viata. Fiecare vanzator ambulant este obligat sa plateasca o amenda de cel putin 1.000 de lei, in fiecare zi in care este prins. De la inceputul actiunii, au fost date 68 de amenzi, in valoare de peste 60.000 de lei. Mai grav insa este ca printre produsele vandute exista si marfa expirata. Expirata si periculoasa.

Proiectul pilot al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti se va incheia la sfarsitul lunii, iar in urma bilantului, unele rute de transport in comun vor fi supravegheate permanent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Capitala: Razie in mijloacele de transport