Antena Meniu Search
x

Video Razie pe străzile din Capitală. În mai puţin de o oră, doi șoferi au fost testaţi pozitiv la consum de cannabis

Poliţiştii de la Rutieră au înteţit controalele, noaptea trecută, în Capitală. Zeci de maşini au fost trase pe dreapta, iar pe lângă acte, agenţii au verificat şi dacă şoferii erau băuţi sau consumaseră substanţe interzise. În mai puţin de o oră, doi tineri au fost testaţi pozitiv la consum de cannabis. Un alt şofer a fost găsit şi fără permis şi sub influenţa alcoolului. 

de Redactia Observator

la 17.04.2021, 09:35

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

La numai câteva zeci de minute de la începerea acţiunii, aparatul drugtest arată primul rezultat pozitiv. Tânărul de 22 ani, ieşit la o plimbare cu prietenii, ar fi consumat cannabis. 

Șofer: Avem pozitiv la cannabis, ceea ce înseamnă că dumneavoastră începând din momentul de faţă nu mai aveţi dreptul de a conduce, aveţi obligaţia să ne urmaţi la INML. 

Nu a fost singurul caz. Un alt tânăr a fost prins de poliţişti sub influenţa aceloraşi substanţe. 

Oana Pârvan, Brigada Rutieră: Un alt tânăr a fost depistat conducând pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drugtest, şi la acesta a rezultat faptul că a consumat cannabis. 

Cei doi au acum dosar penal şi au fost duşi la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. 

Numai in prima oră a acţiunii, poliţiştii au depistat cinci şoferi care încălcau legea. De exemplu, un bărbat de 49 de ani a fost prins la volan şi băut şi fără permis. 

Acţiunea poliţiştilor a durat până târziu în noapte. Deşi pe timpul săptămânii, şoferii au remarcat că nu mai sunt atât de multe controale, în weekend astfel de razii devin tot mai dese. 

Oana Pârvan, Brigada Rutieră: Desfăşurăm astfel de acţiuni în vederea stabilirii unui climat de ordine şi siguranţă rutieră pe străzile din Capitală. 

Agenţii le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie în trafic şi să nu consume băuturi alcoolice sau substanţe interzise înainte de a se urca la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Razie pe străzile din Capitală. În mai puţin de o oră, doi șoferi au fost testaţi pozitiv la consum de cannabis