Antena Meniu Search
x

Răzvan Rentea dezvăluie din închisoare câți bani au dispărut din casa părinților săi, uciși cu brutalitate la Satu Mare

Răzvan Rentea, suspectat că și-a ucis părinții, pe Gheorghe și Niculina Rentea, și bunica, Viorica Apan, în noiembrie 2017, face noi dezvăluiri din închisoare.

Răzvan Rentea, suspectat că și-a ucis părinții, pe Gheorghe și Niculina Rentea, și bunica, Viorica Apan, în noiembrie 2017, face noi dezvăluiri din închisoare.

Răzvan Mircea Rentea a dezvăluit, într-un interviu acordat jurnaliștilor PresaSM, că din casa părinților săi au dispărut aproximativ 20.000 de euro și că, dacă ar fi avut acești bani, atunci el nu s-ar mai fi apărat singura acum.

"Eu am citit rechizitoriul. Dacă din casă zice că lipsesc 17.500 de euro și încă 150 de milioane (lei vechi, n.red.), calculat înseamnă 20.000 de euro. Eu nu am bani să plătesc avocat. Eu dacă aveam banii ăștia aveam avocat ales. Eu nu am avocat ales. Eu am avocat din oficiu care vorbește două-trei cuvinte și cam atâta rămâne. Avocatul din oficiu cere să fiu pus în arest la domiciliu sau control judiciar fiindcă nu sunt probe împotriva mea. Eu mă reprezint singur", a precizat Răzvan Rentea.

Bărbatul susține că este nevinovat și nu înțelege de ce nu este testat cu poligraful pentru a-și putea dovedi spusele.

"Eu vreau să fiu dus la testul poligraf. Tot timpul am cerut asta. De ce nu am fost dus niciodată?Eu vreau să fiu cercetat. Eu nu mă sustrag de la controlul judiciar. Sunt de acord să fiu cercetat, că deja sunt băgat de cinci luni pe arest preventiv. Nu mă deranjează să fiu cercetat, dar în stare de arest la domiciliu sau control judiciar", a precizat Rentea.

Întrebat ce relație a avut cu părinții săi și cu bunica, el a răspuns: "Foarte bună. Eu mi-am pierdut cei mai dragi oameni din viața mea și sunt băgat și la pușcărie. Eu nu o să accept chestiile ăstea. Eu zic de dimineața până seara, în gura mare, că sunt nevinovat. Eu ceream să fiu dus la detectorul de minciuni. Nu înțeleg de ce sunt ascuns de presă, eu nu mă ascund. Eu vreau să răspund la orice întrebare".

Răvzan Rentea se află de cinci luni în arest perventiv, fiind suspectat că şi-a ucis părinţii şi bunica pentru o sumă importantă de bani pe care a furat-o din casa acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Rentea dezvăluie din închisoare câți bani au dispărut din casa părinților săi, uciși cu brutalitate la Satu Mare