Antena Meniu Search
x

Răzvan Rentea, de nerecunoscut după șase luni de arest. Bărbatul suspectat că și-a ucis părinții și bunica a apărut în fața judecătorilor (Video, Foto)

Astăzi a avut loc la Satu Mare al treilea termen în procesul în care Răzvan Mircea Rentea este acuzat de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea și a bunicii sale, Viorica Apan.

Astăzi a avut loc la Satu Mare al treilea termen în procesul în care Răzvan Mircea Rentea este acuzat de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea și a bunicii sale, Viorica Apan.

Răzvan Rentea s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul din Satu Mare total schimbat față de cum arăta acum șase luni, când a fost arestat sub acuzația de triplu asasinat.

Înainte de Paște, Rentea a fost transportat la spital după ce a refuzat să mai mănânce mâncare solidă, într-o încercare disperată de a cere instanței să fie plasat în arest la domiciliu sau control judiciar.

Chiar și la șase luni după crimă și în ciuda dovezilor aduse de procurori în cazul său, Răzvan Rentea susține că este nevinovat.

El a amenințat că își va căuta dreptatea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, susținând că este nevinovat și că va continua să nu mănânce până când i se va dovedi nevinovăția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinții lui, Gheorghe și Niculina Rentea, și Viorica Apan, bunica acestuia, au fost uciși cu mai multe lovituri în noiembrie 2017, în locuința lor din comuna Apa, județul Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Răzvan Rentea, de nerecunoscut după șase luni de arest. Bărbatul suspectat că și-a ucis părinții și bunica a apărut în fața judecătorilor (Video, Foto)