Antena Meniu Search
x

Reacţia ÎNGROZITOARE a tinerei de 17 ani care a filmat bătaia cruntă de la Cluj: “Mă doare în cot de omul acela. Trebuia să îl omoare” (VIDEO)

Adolescenta de 17 ani care a filmat bătaia cruntă, încasată de un tânăr de 18 ani, ar fi scris pe Facebook că acesta trebuia ucis.

Vezi și

Adolescenta de 17 ani care a filmat bătaia cruntă, încasată de un tânăr de 18 ani, ar fi scris pe Facebook că acesta trebuia ucis.

Tânăra în vârstă de 17 ani a fost audiată de poliţie în acest caz. Atunci când i s-a cerut socoteală că a filmat şi nu a intervenit să oprească bătaia, tânăra a avut o reacţie şocantă: “Mă doare în cot de omul acela (...) Trebuia să îl omoare pe ăla....Şi ce dacă am filmat? Mă doare în cot de omul acela. Prieteni mei sunt la închisoare acum numai din vina mea că am publicat video -ul. Trebuia să îl omoare pe ăla”, ar fi scris Alexandra.

Aceste mesaje au apărut pe pagina de Facebook a tinerei, relatează Adevărul.

Cei doi adolescenţi care l-au bătut pe tânăr au fost arestaţi preventiv. Victima a ieşit din spital şi a povestit că şi-ar fi împins fosta prietenă, iar cei doi au vrut să o apere. Băiatul în vârstă de 18 ani recunoaşte că atât el, cât şi suspecţii consumaseră alcool înainte să se încaiere.

Fără posibilitatea să se apere, victima primeşte o ploaie de lovituri. Băieţii dau cu picioarele şi îl lovesc de multe ori şi în cap. Deşi acesta geme de durere şi chiar începe să plângă, bătăuşii nu se lasă înduplecaţi.

Bătaia a fost filmată de fosta iubită a victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Reacţia ÎNGROZITOARE a tinerei de 17 ani care a filmat bătaia cruntă de la Cluj: “Mă doare în cot de omul acela. Trebuia să îl omoare” (VIDEO)