Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia unei profesoare din Botoşani, după moartea colegei sale: "Acum te-ai săturat să mă bârfeşti, javră ordinară? Ţi-a umplut Dumnezeu gura cu pământ. Urmează alţii!"

Reacţia unei profesoare, după decesul unui cadru didactic din Botoşani, din cauza unei boli crunte, capătă conotaţii halucinante.

de Redactia Observator

la 28.06.2017 , 17:33

Reacţia unei profesoare, după decesul unui cadru didactic din Botoşani, din cauza unei boli crunte, capătă conotaţii halucinante.

Femeia a publicat pe Facebook mai multe mesaje, în care scrie că o colegă a sa, tot profesoară, a murit din cauză că ar fi bârfit-o, iar Dumnezeu ar fi pedepsit-o. De asemenea, femeia precizează că ar urma şi "alţii".

Articolul continuă după reclamă

Folosind un limbaj despre care cu greu s-ar putea spune că aparţine unui cadru didactic responsabil cu educaţia elevilor, femeia scrie că "Ieri au fost numai evenimente. Prima (?) afişarea rezultatelor la concursul de obţinere a gradaţiilor de merit. Doi, a decedat o javră care m-a bârfit. Dumnezeu i-a umplut gura cu pământ. Aveţi grijă ce-aţi comentat, scursurilor şi linsorilor, e posibil să vă dau în judecată. Totul este controlat şi se înregistrează. Voi cere relaţii, iar nu strică ca (?) cineva să se ocupe şi de voi".

Reacţia profesoarei a fost îndelung distribuită şi condamnată în mediul online, majoritatea celor care au comentat declarându-se şocaţi de comportamentul cadrului didactic şi bucuria femeii după moartea unei colege.

Iulia Hliboceanu a fost profesor la Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

"Regrete, lacrimi și colegi care nu vor să creadă că cea care până de curând a zâmbit atât de mult astăzi nu mai este. Profesor iubit, respectat, un om plin de viață, dar care a dus până în ultima clipă suferința unei boli cumplite" a fost mesajul de condoleanţe transmis familiei de către colegii profesoarei.

Trebuie să citeşi şi:

MOARTE SUSPECTĂ în cazul profesoarei din Galaţi, care a făcut infarct la liceu. Femeia ar fi avut conflict cu directoarea, care neagă totul, însă Inspectoratul CONFIRMĂ

MĂCEL, noaptea trecută, în Focşani! Trei bărbaţi, CĂSĂPIŢI CU TOPORUL, o femeie ÎNJUNGHIATĂ. Cadavrele au fost găsite pe stradă. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Unul dintre autorii MĂCELULUI din Focşani face MĂRTURII ŞOCANTE: "Am dat cu ce am putut, cu RANGA, CUŢITUL şi o bâtă de cioban. L-am tăiat p' ăla la gât, am dat cu cuţitul în ea ..."

MOTIVUL HALUCINANT pentru care un elev de la Liceul de Artă a fost ELIMINAT DE LA BAC! Supraveghetorii au rămas ŞOCAŢI când l-au văzut făcând ASTA

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Reacţia unei profesoare din Botoşani, după moartea colegei sale: "Acum te-ai săturat să mă bârfeşti, javră ordinară? Ţi-a umplut Dumnezeu gura cu pământ. Urmează alţii!"