Antena Meniu Search
x

Record de alcoolemie la 14 ani

Un băiat de doar 14 ani din Iaşi i-a îngrozit pe medici. Băiatul a ajuns la spital mort de beat după ce a dat pe gât mai mulţi litri de ţuică

Vezi și

Un băiat de doar 14 ani din Iaşi i-a îngrozit pe medici. Băiatul a ajuns la spital mort de beat după ce a dat pe gât mai mulţi litri de ţuică

Avea o alcoolemie de 5,15 la mie. Adolescentul, dintr-o comună de lângă Târgu-Frumos, a fost găsit căzut în drum. Medicii abia au reuşit să-l trezească din coma alcoolică.

Mama le-a spus medicilor că băiatul a băut ţuică, să se încălzească, după ce a curăţat gospodăria de zăpadă. Şi a băut-o ca pe apă. Ca să înţelegeţi despre ce vorbim, 5,15 grame la mie alcool pur în sânge este de-ajuns cât să doboare un om în toată firea d'apăi un copil. A fost găsit de localnici zăcând în drum. Era îngheţat şi avea o fractură la claviculă în urma căzăturii.

Medicii de la spitalul de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi, acolo unde a ajuns, i-au făcut mai multe perfuzii cu glucoză şi vitamine. Şi au reuşit astfel să-l pună pe picioare. Pe lângă clavicula ruptă, băiatul s-a ales şi cu pneumonie după ce a stat mult timp în frig. Protecţia copilului va începe o anchetă acasă la el pentru a vedea dacă băiatul este neglijat de părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Record de alcoolemie la 14 ani