Antena Meniu Search
x

Record în termometre! 15 februarie, cea mai caldă zi

Vremea a bătut ieri un record. Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi, cea mai ridicată temperatură înregistrată la mijlocul lunii februarie, cu mult peste cea normală

Vezi și

 Vremea a bătut ieri un record. Au fost 23 de grade Celsius în Călăraşi, cea mai ridicată temperatură înregistrată la mijlocul lunii februarie, cu mult peste cea normală

Constanţa, 19 grade celsius. În calendare, februarie e abia la jumătate. În termometre, s-a deschis sezonul de plajă. Apa mării nu depăşeşte 9 grade celsius. 
La Eforie, Marea Neagră s-a transformat în Marea Lebedelor. Sute de păsări albe au plutit graţios pe valuri. În Vama Veche, îndrăgostiţii au avut toată plaja pentru ei.
Nu i-a încălzit doar dragostea. Soarele a strălucit toată ziua la malul mării. Dar cel mai cald a fost în sud, unde termometrele au bătut un record vechi de 55 de ani. 22 de grade celsius au fost în Călăraşi, cu peste 3 grade mai mult decât în 1961. 
La Cernavodă au fost 22 de grade şi tot atâtea la Olteniţa. În Capitală, cele 21 de grade celsius au depăşit recordul de 17,8 grade din trecut.
Iarna călduroasă a păcălit şi ghioceii. Au înflorit deja în Sibiu, unde cele 18 grade celsius au scos mii de oameni în aer liber. Sibienii au forţat şi mai mult primăvara şi unii chiar au renunţat la jachete.
Iar în parcuri, copiii au umplut parcurile. O vor face şi astăzi. Meteorologii au anunţat că până mâine vremea va rămâne la fel de frumoasă. Abia de joi temperaturile încep să scadă treptat în toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Record în termometre! 15 februarie, cea mai caldă zi