Antena Meniu Search
x

Referendum pentru familie. Program de lucru prelungit la eliberări buletine

În zilele referendumului pentru familie, pe 6 şi 7 octombrie, programul de lucru va fi prelungit până la ora 21:00, la eliberarea actelor de identitate.

În zilele referendumului pentru familie, pe 6 şi 7 octombrie, programul de lucru va fi prelungit până la ora 21:00, la eliberarea actelor de identitate.

Astfel, cei care doresc să voteze la referendum, pot depune actele şi vor primi în aceeaşi zi documentul de identitate.

Serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor din Capitală vor fi deschise în zilele de 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00 pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la ghişeele birourilor de evidenţă a persoanelor sector 1- 6, precum şi prin SMS apelând numărul scurt 7530 pentru sectorul 5.

Primăria Capitalei precizează că, atunci când nu pot fi prezentate anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu, etc.), se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi 3 fotografii ¾ cm şi taxa de 1 leu, achitată în acelaşi mod că şi în cazul cărţilor de identitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Referendum pentru familie. Program de lucru prelungit la eliberări buletine