Antena Meniu Search
x

Referendumul pentru familie. La Spitalele Floreasca, Militar şi Fundeni din Capitală se votează cu urna mobilă

Referendum pentru familie. La spitalele din Bucureşti a fost solicitată urna mobilă, pentru pacienţii internaţi care şi-au exprimat votul.

Referendum pentru familie 2018, urna mobilă
Referendum pentru familie 2018: La Spitalele Floreasca, Militar şi Fundeni din Capitală se votează cu urna mobilă - Face to Face via Hepta

Referendum pentru familie. La spitalele din Bucureşti a fost solicitată urna mobilă, pentru pacienţii internaţi care şi-au exprimat votul.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca au votat, până în prezent, cu urna mobilă, 81 de persoane, a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

Urna mobilă a fost solicitată de 101 pacienţi şi la Spitalul Militar Central. Potrivit comandantului spitalului, Florentina Ioniţă Radu, au votat 100 de pacienţi.

La Institutul Clinic Fundeni au fost făcute, până în prezent, 118 solicitări pentru votul cu urna mobilă, conform managerului unităţii medicale, Carmen Orban.

Numărul total de cetăţeni cu drept de vot înscrişi în Registrul electoral este de 18.950.674, care pot vota la referendum în 18.662 de secţii organizate în ţară şi 378 în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Referendumul pentru familie. La Spitalele Floreasca, Militar şi Fundeni din Capitală se votează cu urna mobilă