Antena Meniu Search
x

Regele Florin Cioaba a fost operat cu succes

Operatia prin care medicii turci i-au montat regelui o inima artificiala a fost realizata cu succes. Florin Cioaba a fost operat dupa ce inima i s-a mai oprit de doua ori, ieri

Vezi și

Rudele si apropiatii lui Florin Cioaba s-au rugat neincetat pentru ca operatia sa decurga fara probleme. Li s-au alaturat, spun ei, medicii si asistentenele din spital. Interventia chirurgicala a inceput in jurul orei 18 si a durat aproape trei ore. In tot acest timp, o echipa formata din sase medici turci s-a chinuit sa inlocuiasca inima slabita cu una artificiala. "Dincauza ca inima lui n-a mai raspuns tratamentului la care a fost supus la cealalta clinica, unde a fost internat, s-a luat hotararea sa apelam la o inima artificiala, pentru scurt timp, pana vom rezolva problema unui transplant pentru a restabili sanatatea lui", a explicat fiul regelui.

Florin Cioaba a fost transferat de la spitalul Anadolu din Antalya, la spitalul universitar Akdeniz din aceeasi provincie a Turciei. A insemnat foarte mult faptul ca a fost transferat acolo. Este singurul loc unde se putea plasa acest dispozitiv care il ajuta foarte mult pe Florin Cioaba si ii pompeaza sangele.

Operatia a fost una extrem de riscanta, iar medicii nu se pot prununta, insa, cu privire la un rezultat pe termen lung. Urmatoarele 24 de ore sunt cruciale, pana atunci, medicii nu vor face declaratii in mod oficial pentru ca trebuie trecuta o anumita perioada dupa interventie, pentru a fi siguri ca a fost realizata cu succes.

Zeci de rude si cunostinte s-au strans pe holurile spialului din Antalya ca sa fie alaturi de rege. Au fost atat de multi, incat turcii au ajuns sa se intrebe daca pacientul este prim-ministrul tarii.

Este rege. Regele romilor care spera ca suveranul lor sa se intoarca acasa cu bine. Pentru asta trag speranta si rudele, ale caror chipuri s-au mai inseninat dupa ce medicii turci i-au instiintat ca operatia lui Florin CIoaba s-a realizat cu succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Regele Florin Cioaba a fost operat cu succes