Antena Meniu Search
x

Regele Mihai, absent de Ziua Regalitatii

Pentru prima data, Regele Mihai va lipsi de la evenimentele organizate de Ziua Regalitatii. Ramane langa Regina Ana, in Elvetia, pentru ca sanatatea Majestatii sale este fragila. Cel care se ocupa de ultimele pregatiri pentru ziua de 10 Mai este Principele Radu

Vezi și

Familia regala a fost anul acesta, de Paste, in Elvetia. In tara, au ramas insa Principele Radu si cei doi nepoti ai sai: printul Nicolae si principesa Elisabeta Karina. Azi, au vizitat mormantul regelui Carol I, intr-o vizita privata la Curtea de Arges.

Principesa Margareta se intoarce in tara abia la sfarsitul saptamanii. De sarbatori, a stat alaturi de tatal si, mai ales, de mama sa. Regina Ana nu se simte bine. A fost internata la un spital din Elvetia. La capataiul ei vegheaza, ca intotdeauna, regele.

Se stie, a spus-o si principesa Margareta intr-un interviu acordat reporterilor nostri, Majestatile Lor sunt de nedespartit. “Tot timpul era atat de leala. Atat de leala, de indragostita de tatal meu si era pentru el o forta. O prezenta puternica. Un partener, o prietena”, a spus, acum doua luni, Principesa Margareta.

O legatura pe care nimeni nu o poate rupe. Tot mai stransa, cu fiecare zi care s-a scurs de la prima lor intalnire. In urma cu mai bine de 65 de ani, cand Ana, o printesa timida il saluta militareste pe Regele tanar al unei tari despre care nu stia mai nimic. S-a indragostit apoi de Romania, din povestile sotului ei. Si i-a jurat ca, indiferent de greutati, vor fi impreuna toata viata. Iar Regele isi tine acum si el, partea lui de juramant.

De vineri, Palatul Elisabeta e in sarbatoare. Incep festivitatile dedicate Monarhiei. Anul acesta, insa, pentru prima data, Regele Mihai nu participa la eveniment. A ramas in Elvetia, alaturi de Regina Ana.

Pe retelele de socializare, curg sute de mesaje de sustinere pentru familia regala. Romanii au speranta ca o vor revedea in curand pe Regina, alaturi de Regele ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Regele Mihai, absent de Ziua Regalitatii