Antena Meniu Search
x

Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" a oprit in loc centrul Capitalei

Cercul Militar National a fost, marti aseara, punctul de plecare al unui eveniment spectaculos. Regimentul 30 Garda "Mihai Viteazul" a defilat pe strazile Bucurestiului, cu torte in maini si acompaniat de o fanfara militara. Evenimentul a marcat ziua Fortelor Terstre Romane.

Vezi și

Escortati de o masina de politie, dar si de zeci de trecatori curiosi, militarii Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" au oprit in loc, pentru cateva minute, centrul Capitalei. Toata lumea a vrut sa imortalizeze momentul cu telefonul mobil.

Tortele, muzica militareasca si pasul de mars sincronizat perfect i-au impresionat in special pe copii.

Punctul de plecare al defilarii de Sfantul Gheorghe a fost Cercul Militar National. S-a trecut, apoi, pe langa Parcul Cismigiu si Piata Eroilor.

Evenimentul a reusit sa le aduca zambetul pe buze celor care se indreptau spre casa, cu masina. De obicei enervati de cea mai mica intarziere, acum au privit cu admiratie spre militari.

Odata cu sarbatoarea inchinata Sfantului Gheorghe, militarii din Fortele Terestre au organizat in garnizoanele si unitatile militare din tara activitati de comemorare si de aniversare dedicate acestui eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazul" a oprit in loc centrul Capitalei