Antena Meniu Search
x

Gigi Becali va fi liber în două zile

Două zile! Şi Gigi Becali se poate considera pe jumătate liber. De miercuri, latifundiarul îşi va ispăşi restul de pedeapsă în regim deschis!

Vezi și

Asta înseamnă plimbări fără pază, vizite mai dese ale apropiaţilor dar şi drept de muncă în afara închisorii. Ofertele curg, confirmă şi avocaţii. Iar unii oameni din fotbal cred că locul lui Becali e tot la club.

Chiar dacă rugăciunile i-au fost ascultate, mama finanţatorului Stelei speră într-o minune şi mai mare. Spune că fiul ei e nevinovat şi că merită eliberarea!

Gigi Becali nu se poate întoarce acasă. Însă se poate simţi pe jumătate liber. În două zile, regimul de detenţie i se va schimba din semi-deschis în deschis. Cel mai permisiv care există. Pentru asta au muncit avocaţii lui. Şi tot pentru asta, s-a rugat şi Becali, în ultimele săptămâni, în celulă.

Becali a învăţat psalmi şi citate din Biblie pe de rost. Le-a rostit apoi în faţa judecătorilor şi a jurnaliştilor. Iar răsplata nu a întârziat să vină. În luna sărbătorilor.

Regimul deschis înseamnă că Becali are dreptul sa iasa la munca singur. Are dreptul să iasă din penitenciar neânsoţit! Acesta e marele beneficiu.

Gigi Becali ar putea să lucreze la Steaua. Administratorii terenului au obiceiul să aducă deţinuti pentru a tunde iarba şi a face curăţenie.

Deşi salariul lui Becali va intra în conturile Administraţiei Penitenciarelor, şeful Stelei are un avantaj!

Pentru fiecare lună de muncă va primi 5 zile de libertate. În plus, se măreşte şi numărul vizitelor sau a pachetelor pe care le va primi de la apropiaţi.

Finanţatorul Stelei a cerut săptămâna trecută şi scăderea pedepsei în instanţă, însă solicitarea a fost respinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali va fi liber în două zile