Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Relatie interzisa pe islaz, intre doua vaci

Taranul roman poate indura multe, dar lucrurile se schimba radical cand vrei sa te atingi de animalele lui. Asa s-a ajuns ca doi vecini dintr-un sat dambovitean sa se certe la cutite, doar pentru ca vaca unuia dintre ei a atentat la laptele celeilalte.

Vezi și

Pe islazul din localitatea damboviteana Tatar, cuvintele de ocara zboara mai ceva ca albinele in jurul stupului. Doua familii, pana nu de mult prietene, si-au declarat razboi pe viata si pe moarte. Asta pentru ca intre vaca familiei Ungureanu si vaca familiei Nae s-a infiripat o relatie interzisa. Dar sa-i lasam mai bine pe proprietari sa povesteasca.

“La un moment dat, baietasul asta a avut o vitea, o rahitica de vitea de vreo patru ani, cati are nu stiu. Zice ca a dus-o la monta, nu stiu dac-o fi dus-o, o fi vrajeli de-ale lui, si a inceput sa calareasca vaca mea. Toata ziua, calare pe vaca mea. Calare azi, calare maine, calare a poimaine. A inceput sa miroasa, a inceput sa se linga intre ele si la un moment dat a inceput sa suga”, povesteste Traian Ungureanu.

Problema n-ar fi chiar relatia speciala dintre cele doua vaci, ci una mult mai pragmatica: vaca ramane fara lapte pentru vitel. Cu alte cuvinte, familia Ungureanu si-a hranit viteul doar cu nutret pentru a putea economisi laptele. Doar ca planul lor s-a cam dus pe apa Sambetei cand vaca vecinului nu doar ca a vazut o oportunitate, ba chiar a profitat de ea.

Dar sa vedem ce spune si proprietarul vacii responsabile de scandal: “Eu am incercat sa rezolv acest caz prin priponirea vitelei mele in secotrul meu, aici, in fata. Vaca dansilor vine de dimineata, de cand priponesc eu, vine la prima ora si zbiara si intarata”

Astfel, nu mai e vorba doar de rea intentie, ci de o adevarata drama psihologica si emotionala. Acum, cum poti sa desparti doua cornute intre care s-a infiripat o relatie care l-ar fi facut si pe Freud sa ridice din sprancene a uimire?

Cum o solutie amiabila pare exclusa din start, a fost nevoie de interventia viceprimarului pentru ca scandalul de pe islaz sa nu se lase cu spitalizari, din ambele tabere. Autoritatile au venit, s-au crucit, au ras, s-au mai crucit o data si au incercat sa gaseasca o solutie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Relatie interzisa pe islaz, intre doua vaci