Antena Meniu Search
x

Remus Cernea vrea drepturi pentru delfini

Flipper ar putea deveni şi mai uman. Aproape uman. De fapt, non-uman, ca să vorbim în termeni. legislativi. Alesul Remus Cernea a prezentat astăzi punctul de vedere al delfinilor. În Parlament, la Comisia de Mediu.

Vezi și

 Înotătoarele cu aripioare ar face lumea mai bună dacă ar avea drept de vot şi dacă ar sta în libertate. Ce ne facem, însă, dacă lăsaţi liberi, delfinii ar migra dintr-o mare în alta şi ar vota fraudulos în mai multe state?

Singurul care a înţeles ce vor delfinii pare să fie Remus Cernea. Astăzi, timp de mai bine de două ore a explicat comisiei de mediu motivele pentru care delfinii ar trebui declaraţi persoane non umane.

Da. Cimpanzeii şi elefanţii ar mai putea avea acelaşi statut. Dar, în opinia domnului Cernea, doar delfinii ar fi capabili să-şi deschidă o firmă spre exemplu. Din păcate pentru delfini sau pentru deputatul Cernea, comisia nu a fost foarte încântată de propunerea legislativă.

Pentru a argumenta suplimentar proiectul, Remus Cernea a menţionat că in India a fost luată deja această decizie înca de anul trecut. Acolo, delfinii sunt considerati deja persoane non-umane. Dar fără drept de vot. Pentru început.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Remus Cernea vrea drepturi pentru delfini