Antena Meniu Search
x

Remus Truica si fetele, vacanta in Insulele Caraibe

Biruit de dor, Remus Truica a zburat peste mari si tari ca sa-si vada fetele. Milionarul petrece o vacanta de vis cu gemenele sale, in insulele Saint Martin. Acolo locuiesc acum cele mici, impreuna cu mama lor

Vezi și

Nici timpul, nici distanta, nici macar gemenele n-au reusit sa diminueze resentimentele dintre parinti. Irina spune ca i-ar fi pregatit fostului sot o surpriza si ca s-ar fi invoit sa-i lase fetele o saptamana, desi nu era obligata. Cea surprinsa ar fi fost insa ea, atunci cand, in schimb, s-ar fi trezit cu un avocat la usa. Care sa le ia pe copile. “Mi se pare inimaginabil sa fii un tata atat de iresponsabil”, a spus Irina Truica.

Nu a lasat fetele sa plece pana cand nu l-a vazut cu ochii ei pe Remus Truica. “Am stat in strada 45 de minute, cu bagajelul, cu ghiozdanelele, cu tot ce pregatisem pentru ele, asteptand sa vina sa le ia. Dupa 45 de minute, in sfarsit si-a facut aparitia”, a mai spus fosta sotie a miliardarului.

Desi departe de tara, omul de afaceri continua bataliile in instanta. Nu i-a trecut supararea pe sotia sa care, atunci cand fetele erau in tara, le-a transferat fara acordul lui de la o scoala de stat la una privata. Spune ca mutarea a fost ilegala. Drept urmare, cere daune morale de 100.000 de lei. “Nu de bani am nevoie, ci sa se faca dreptate intr-un caz care a fost la vremea respectiva revoltator si care a facut mare rau unor copii. Fara niciun act, fara niciun temei legal, ele au fost duse acolo”, sustine Remus Truica.

“Am incercat sa le ofer maxim ce se putea in materie de educatie si am si reusit”, a replicat Irina Truica.

Remus Truica si sotia lui s-au separat acum doi ani. Cei doi si-au declarat un adevarat razboi, care se poarta in salile de judecata. Ei sunt implicati in numeroase procese atat in Romania, cat si in Franta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Remus Truica si fetele, vacanta in Insulele Caraibe