Restaurantele "mânânci cât poţi" prind teren în România
"All you can eat", adică "mânânci cât poţi", este conceptul care câştigă tot mai mult teren în România. Restaurantele îi atrag pe gurmanzi cu specialităţi oferite la un preţ unic. Îşi pot umple farfuriile de câte ori vor, iar în bucătării sunt chefi veniţi din străinătate. Cei mai mulţi dintre clienţi sunt angajaţii corporaţiilor, care ies în oraş pentru masa de prânz.
"All you can eat", adică "mânânci cât poţi", este conceptul care câştigă tot mai mult teren în România. Restaurantele îi atrag pe gurmanzi cu specialităţi oferite la un preţ unic. Îşi pot umple farfuriile de câte ori vor, iar în bucătării sunt chefi veniţi din străinătate. Cei mai mulţi dintre clienţi sunt angajaţii corporaţiilor, care ies în oraş pentru masa de prânz.
Este ora 12, iar într-un restaurant din Bucureşti sunt pline aproape toate mesele. Începe perioada "all you can eat". Bucătarii propun pentru astăzi ciorbă de văcuţă, cremă de legume, piept de pui, mititei, garnituri, salate şi neapărat desert. Meniul este diferit în fiecare zi.
Conceptul "all you can eat" începe să fie atât de apreciat în România, încât patronii de restaurante au decis să îl introducă şi în zonele de street food. În străinătate a devenit un trend. Cele mai multe dintre restaurantele care au introdus acest meniu sunt cele care oferă în special mâncare asiatică.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰