Antena Meniu Search
x

Secretele peștelui "de iarnă" dobrogean

Pus la uscat pe gard ori afumat şi lăsat la maturat, peştele este conserva de iarnă pentru dobrogeni. Nu numai că nu se strică după un astfel de tratament, dar capătă şi un gust care câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Astfel, reţetele făcute în mod tradiţional în casă s-au mutat acum în restaurant.

de Redactia Observator

la 15.02.2019, 00:04

Vezi și

Pus la uscat pe gard ori afumat şi lăsat la maturat, peştele este conserva de iarnă pentru dobrogeni. Nu numai că nu se strică după un astfel de tratament, dar capătă şi un gust care câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Astfel, reţetele făcute în mod tradiţional în casă s-au mutat acum în restaurant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Secretele peștelui "de iarnă" dobrogean