Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Secretele peștelui "de iarnă" dobrogean

Pus la uscat pe gard ori afumat şi lăsat la maturat, peştele este conserva de iarnă pentru dobrogeni. Nu numai că nu se strică după un astfel de tratament, dar capătă şi un gust care câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Astfel, reţetele făcute în mod tradiţional în casă s-au mutat acum în restaurant.

de Redactia Observator

la 15.02.2019 , 00:04

Pus la uscat pe gard ori afumat şi lăsat la maturat, peştele este conserva de iarnă pentru dobrogeni. Nu numai că nu se strică după un astfel de tratament, dar capătă şi un gust care câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Astfel, reţetele făcute în mod tradiţional în casă s-au mutat acum în restaurant.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Secretele peștelui "de iarnă" dobrogean