Antena Meniu Search
x

Rezultate Admitere Câmpina 2018. O tânără din Dolj a obținut cea mai mare notă la admiterea la Școala de agenți "Vasile Lascăr"

Rezultate admitere Câmpina 2018 O tânără din Dolj a obținut cea mai mare notă la admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina dintre cei 4300 de candidați care au susținut proba scrisă la limba română și limba străină.

Rezultate admitere Câmpina 2018 O tânără din Dolj a obținut cea mai mare notă la admiterea la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina dintre cei 4300 de candidați care au susținut proba scrisă la limba română și limba străină.

Citește şi: Admitere școala de poliţie 2019. MAI anunţă 2.800 de locuri libere

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina a publicat, luni, rezultatele concursului de admitere (înainte de contestații), sesiunea august-septembrie.

Peste 4000 de candidați au susținut proba scrisă la admiterea la Școala de Poliție Câmpina dintre cei peste 6000 de candidați care s-au înscris.

Pe acelaşi subiect

Cei 4300 de candidați care au susținut proba scrisă la limba română și limba străină, luni, au luptat pentru cele 1300 de locuri disponibile în şcolile de agenţi şi subofiţeri.

Rezultate admitere Câmpina 2018

Potrivit rezultatelor admitere Școala de Poliție Câmpina, dintre cei 4300 de candidați care au susținut proba scrisă un număr de 1267 de candidați au fost declarați admiși.

Cel mai mare punctaj cu care s-a intrat a fost de 98 de puncte, obținut de Ionela-Angelica Costache, din Dolj.

Foto: Ea este tânăra din Craiova care a obținut cel mai mare punctaj la admitere Scoala de Politie Campina 2018

Următorul punctaj - 97 - a fost obținut tot de o fată, Elena Cătălina Toma, din Gorj.

Cel mai mic punctaj cu care s-a intrat la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în sesiunea august - septembrie, a fost 73 de puncte.

Rezultatele la admiterea la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina pot fi consultate accesând următoarele link-uri:

Rezultate admitere Câmpina 2018 proba scrisă. (vizualizează documentul)

Rezultate admitere Câmpina 2018 proba scrisă - rromi. (vizualizează documentul)

Rezultate admitere Câmpina 2018 proba scrisă - minorităţi.(vizualizează documentul)

Potrivit graficului examenului de admitere la Școala de Poliție Câmpina, cei nemulțumiți de note pot depune contestație în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor (luni, ora 20.00).

Soluţionarea contestaţiilor se va face în termen de 24 de ore de la finalizarea activităţii de depunere a contestaţiilor, iar rezultatele finale admitere Câmpina 2018 vor fi afișate în cursul zilei de miercuri, 5 septembrie, pe site-ul scoalapolitie.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Rezultate Admitere Câmpina 2018. O tânără din Dolj a obținut cea mai mare notă la admiterea la Școala de agenți "Vasile Lascăr"