Meniu LIVE
Search
x

Rezultate Bac 2018 Ploieşti pe Edu.ro. Notele pentru elevi

Rezultate Bac 2018 Ploieşti. Edu.ro anunţă miercuri, 4 iulie, notele pentru candidaţii din acest oraş care au dat examenul de Bacalaureat. Mediile sunt afişate pe www.observator.tv şi pe site-ul Ministerului Educaţiei.

la 28.06.2018, 23:55

Rezultate Bac 2018 Ploieşti. Edu.ro anunţă miercuri, 4 iulie, notele pentru candidaţii din acest oraş care au dat examenul de Bacalaureat. Mediile sunt afişate pe www.observator.tv şi pe site-ul Ministerului Educaţiei.

Sute dintre cei peste 5.500 de elevi care s-au înscris pentru prima sesiune de Bacalaureat 2018 în Prahova provin din oraşul Ploieşti. Sunt elevi care au terminat liceul în acest an, dar şi din promoţiile anterioare.

Rezultate Bac 2018 în Ploieşti pe Edu.ro

Conform edu.ro, rezultatele la Bac 2018 în Ploieştie sunt publicate AICI.

Pe acelaşi subiect

Sunt anunţate pe 4 iulie, până în ora 12.00. În acelaşi timp, sunt afişate şi la avizierele liceelor şi colegiilor naţionale din oraş, unde candidaţii au susţinut examenul.

Candidaţii primesc note la probele scrise susţinute:

- proba scrisă la română din 25 iunie

- proba scrisă la limba maternă, din 26 iunie

- proba obligatorie a profilului, din 27 iunie: matematică pentru profil real şi istorie pentru profil umanist

- proba la alegere a profilului: anatomie, biologie, geografie, fizică, chimie, informatică, economie, logică, psihologie.

De asemenea, elevii din Târgovişte primesc şi o medie generală la probele susţinute. Pentru a promova, e nevoie de a lua nota cel puţin 5 la orice probă scrisă şi cel puţin 6 media generală. Candidaţii care au promovat Bacalaureatul vor primi calificativul REUŞIT, iar cei care nu l-au trecut vor fi declaraţi RESPINŞI.

Contestaţii după rezultate la Bacalaureat 2018 în Ploieşti

Potrivit Ministerului Educaţiei, candidaţii din Ploieşti care au picat examenul în urma afişării primelor rezultate la Bac 2018, mai au o şansă, la contestaţii. La fel şi elevii care au trecut examenul, dar sunt nemulţumiţi de notele obţinute.

Contestaţiile la Bacalaureat 2018 trebuie înaintate de candidaţii din judeţ în ziua în care au fost publicate rezultatele, adică pe 4 iulie, între orele 12.00 - 16.00. Cererile sunt depuse la liceele unde fiecare elev a susţinut probele.

Rezultate finale la Bac 2018 în Ploieşti

Candidaţii din Ploieştie care au depus contestaţii vor avea de aşteptat soluţionarea cererilor. Conform calendarului la Bacalareat, lucrările lor sunt recorectate în perioada 5 - 8 iulie. Ei vor primi rezultatele finale la Bac 2018 în ziua de 9 iulie, foarte probabil, în jurul orelor 11.30 - 12.00.

Anul trecut, potrivit rezultatelor la Bacalaureat 2017, rata de promovabilitate în judeţul Prahova a fost de peste 76%.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Rezultate Bac 2018 Ploieşti pe Edu.ro. Notele pentru elevi