Antena Meniu Search
x

Buzău - Rezultate Bacalaureat 2018 pe edu.ro. Mediile pentru elevii din județ

Buzău - Rezultate Bacalaureat 2018: Edu.ro afișează mediile la Bac pentru cei peste 3000 de candidați din acest județ. Notele sunt anunțate simultan în toată țara, pe 4 iulie.

Harta cu rezultatele la Bac 2018 în Buzau
3000 de candidaţi primesc rezultatele la Bacalaureat 2018 în Buzau - Observator

Buzău - Rezultate Bacalaureat 2018: Edu.ro afișează mediile la Bac pentru cei peste 3000 de candidați din acest județ. Notele sunt anunțate simultan în toată țara, pe 4 iulie.

Consultă listele cu rezultatele la Bacalaureat 2018 în Buzău pe bacalaureat.edu.ro. Conform regulamentului, notele sunt disponibile pe 4 iulie, până în ora 12.00.

Buzău - Rezultate la Bacalaureat 2018 pe edu.ro

Rezultatele la Bac 2018 pentru elevii din Buzău conțin notele la probele scrise, media generală la Bac și calificativul final: reușit/respins. Candidații din județ au dat examenul din prima sesiune la 34 de licee.

Pe acelaşi subiect

Candidații din Buzău care nu au acces la Internet pot consulta rezultatele la Bacalaureat 2018 și la avizierul liceelor. Tabelele cu mediile sunt afișate simultan cu cele de pe bacalaureat.edu.ro.

Cum au fost calculate rezultatele la Bac 2018 în Buzău

Ca și în cazul candidaților din toată țara, media generală a fost calculată pentru fiecare elev din Buzău care a luat cel puțin nota 5 la fiecare probă scrisă.

Potrivit Ministerului Educației, media generală a fost calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele obţinute la respectivele probe.

Candidații din Buzău care nu au promovat la una sau mai multe probe scrise sau care au lipsit ori au fost eliminați din examen nu au media generală la Bacalaureat calculată.

Ce urmează după ce sunt afișate rezultatele la Bacalaureat 2018 în Buzău

Candidații din Buzău care au promovat prima sesiune de Bac se pot orienta către facultate. Cei care au picat examenul, în schimb, pot încerca mărirea notei. Contestațiile la Bac 2018 se depun pe 4 iulie între orele 12.00 - 16.00, la fiecare dintre cele 34 de licee din județ. Rezultatele finale la Bacalaureat 2018 în Buzău vor fi afișate pe 9 iulie.

Candidații care nu au șanse nici la contestații, pot încerca la a doua sesiune din acest an, care, conform calendarului la Bac 2018, are loc în august - septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Buzău - Rezultate Bacalaureat 2018 pe edu.ro. Mediile pentru elevii din județ