Antena Meniu Search
x

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Ce NOTE s-au luat la EXAMEN şi clasamentul pe judeţe

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2017. La fel ca în anii trecuți, notele obținute de elevi la simulare nu vor fi trecute în catalog, rezultatele fiind doar discutate la nivelul fiecărei instituții de învățământ, pe baza acestora urmând a fi luate măsuri pentru îmbunătățirea performanței școlare. 

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2017. La fel ca în anii trecuți, notele obținute de elevi la simulare nu vor fi trecute în catalog, rezultatele fiind doar discutate la nivelul fiecărei instituții de învățământ, pe baza acestora urmând a fi luate măsuri pentru îmbunătățirea performanței școlare. 

Potrivit edu.ro, rezultate au fost publicate doar în școli. Fiecare elev poate verifica notele de la simulare de la școală, acolo unde s-au afișat din cursul dimineții de vineri. 

Dezastru la Arad 

Mai puţin de jumătate dintre elevii din judeţul Arad care au participat la simularea Bacalaureatului şi Evaluării Naţionale au obţinut medii de promovare. Au fost înregistrate peste 500 de medii cuprinse între 1 şi 1,99 şi doar o medie de 10.

Un număr de 5.652 de elevi arădeni s-au înscris la simularea Blacaureatului, dar 647 au absentat. Dintre cei prezenţi, 239 au obţinut medii cuprinse între 1 şi 1,99, iar aproximativ 1.000 au avut medii mai mici de cinci. Doar un elev a obţinut media 10.

Cluj: Mediile obţinute de elevi, mai mari decât în anul 2016

Potrivit rezultatelor anunţate, vineri, într-o conferinţă de presă, de ISJ Cluj, procentul mediilor peste 6 în cazul examenului de Bacalaureat 6 a fost în 2017 de 52,65%, cu 6% mai mare faţă de anul anterior. 

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a explicat că este mulţumit de rezultatele obţinute de către elevii clujeni, precizând însă că în cazul şcolilor şi liceelor care au avut rezultate foarte slabe, se vor face inspecţii astfel încât problemele să fie identificate şi rezolvate.

Timiş: Peste o treime din elevi au obţinut medii peste 5 la simularea examenului de BAC

Peste o treime din elevi din judeţul Timiş care au susţinut simularea examenului de Bacalaureat au obţinut medii peste 5, înregistrându-se o singură medie 10.

Astfel, la matematică 45 la sută din cei 4.707 de elevi înscrişi au luat cel puţin 5, la limba română - 63,47 la sută, iar la limba maternă - 80,90 la sută. 

La simularea examenului de Bacalaureat, s-au înscris 5.037 elevi de clasa a XII-a, însă aproape 2.000 au lipsit de la susţinerea probelor. Dintre cei prezenţi, doar 1.040 au luat medii mai mari de 5. Procentul de promovabilitate la simularea Bacalaureatului este de 32,85 la sută.

De la clasa a XI-a au participat la simularea examenului de Bacalaureat 3.658 de elevi, iar 44,10 la sută din ei au obţinut medii de trecere.

Constanţa: Peste jumătate din elevii de clasa a XII-a au luat note peste 5

La simularea Bacalaureatului, la limba română 65 la sută din elevii de clasa a XII-a prezenţi au obţinut note peste 5, iar la celelalte materii procentul elevilor care au promovat depăşeşte 50 la sută.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, la simularea Bacalaureatului, elevii de clasa a XI-a au luat în procent de 47 la sută note peste 5 la limba şi literatura română, iar la matematică sau istorie, 43 la sută din elevi au obţinut note peste 5.

Elevii de clasa a XII-a care au susţinut simularea Bacalaureatului au obţinut cele mai multe note peste 5 la limba şi literatura română, respectiv 65 la sută. La matematică sau istorie, dar şi la proba la alegere, procentul notelor peste 5 a fost acelaşi, adică 53 la sută.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Vezi aici subiectele și baremele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2017. Ce NOTE s-au luat la EXAMEN şi clasamentul pe judeţe