Antena Meniu Search
x

Roata panoramică din Constanța, aproape de inaugurare

Roata panoramică de la malul mării prinde contur. La doar o săptămână de când primele piese au ajuns din Italia, constructorul se află în ultima etapă a lucrărilor şi promite că vor fi gata în câteva zile. După montarea cabinelor şi câteva probe tehnice, viitoarea atracţie a litoralului românesc le va oferi turiştilor cea mai frumoasă panoramă de la mare.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.06.2020, 00:01

Vezi și
  • Roata va avea 26 de cabine și una VIP.
  • Piesele din care este formată roata au fost aduse din Italia.

Roata gigant, asemănătoare celebrei London Eye, a fost "pusă pe picioare". Noua atracţie a litoralului are o înălţime de 36 de metri. Curând, din ea turiștii vor admira oraşul, Cazinoul şi marea. 

În acest sfârșit de săptămână, roata de la malul mării va fi gata. Cel puțin așa promite constructorul. În momentul de față se montează cabinele, apoi urmează probele tehnice.

Montajul roţii a început în urmă cu o săptămână. 

David Lamborghini, constructor: Este ultima parte a structurii. Trebuie să terminăm de montat cabinele, cea VIP şi restul de 26, apoi vom începe să facem probele şi testele tehnice. 

Din cele 26 de cabine, una este destinată persoanelor cu dizabilităţi. Chiar dacă nu este gata, roata este deja vedetă. 

Adriana Deoancă, purtător de cuvânt Primăria Constanța: Constănțenii i-au dat deja un nume, s-a creat inclusiv o pagină pe Instagram, care se numeste Tomis Eye. 

Pe faleza Cazinoului din Constanţa găsiți internet gratuit. Așadar, fotografiile, clipurile, amintirile de aici de la mare, vor putea fi urcate direct pe Facebook sau pe Instagram. Nimic nu vă va sta în cale. 

Pentru că suntem în pandemie, turiştii vor purta măşti, iar în cabină vor putea urca doar patru - deşi capacitatea este de şase persoane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Roata panoramică din Constanța, aproape de inaugurare