Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Roata panoramică de la malul mării este aproape gata. Ultima etapă a lucrărilor (Video)

Roata panoramică de la malul mării prinde contur. La doar o săptămână de când primele piese au ajuns din Italia, constructorul se află în ultimă etapă a lucrărilor şi promite că vor fi gata în câteva zile.

de Redactia Observator

la 23.06.2020 , 17:16

  • Roata va fi gata la finalul săptămânii.
  • Constructorii lucrează la foc continuu.

După montarea cabinelor şi câteva probe tehnice rezolvate, viitoarea atracţie a litoralului românesc le va oferi turiştilor cea mai frumoasă panoramă de la mare.

La numai o săptămână de când au fost aduse primele componente din Italia, roata în stil englezesc a fost "pusă pe picioare". Noua atracţie a litoralului are o înălţime de 36 de metri şi în curând turiştii se vor putea bucura de cea mai frumoasa privelişte de pe litoral. 

In acest sfarsit de saptamana roata de la malul marii va fi gata. Cel putin asa promite constructorul. In prezent se monteaza cabinele, apoi vor urma probele tehnice.

Vezi și

Constructorii au lucrat la foc continuu pentru a monta roata gigant.

David Lamborghini -constructor: Este ultima parte a structurii. Trebuie să terminăm de montat cabinele, cea VIP şi restul de 26, apoi vom începe să facem probele şi testele tehnice.

Adriana Deoancă -purt de cuv Primaria Constanta: Roata panoramic de la Constanta, careia concetatenii nostri i-au dat deja din fericire, constantenii i-au dat deja un nume, s-a creat inclusiv o pagina pe instagram, care se numeste Tomis Eye, iata ca aprins contur.

Pe faleza cazinoului din Constanţa gasiti internet gratuit. Asadar fotografiile, clipurile, amintirile de aici de la mare, vor putea fi urcate direct pe Facebook sau pe instagram.

Nimic nu va sta in cale. Chiar dacă nu e gata, încă, roata de la malul marii impresionează deja.

Pentru că suntem în pandemie, clienţii vor trebui să respecte o serie de reguli. Măştile vor fi obligatorii iar în cabină vor putea urca doar patru persoane - deşi capacitatea este de 6 persoane.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Roata panoramică de la malul mării este aproape gata. Ultima etapă a lucrărilor (Video)