Antena Meniu Search
x

Roberta Anastase se marita

Roberta Anastase, fost al treilea om in stat, ca presedinte al Camerei Deputatilor si fosta miss Romania, se pregateste de nunta. Alesul ei este Victor Farca, un om de afaceri bucurestean, cu care Roberta are o relatie de 15 ani

Vezi și

Pana acum cei doi nu au anuntat numarul invitatilor si nici pe cine au de gand sa cheme, dar au stabilit data si locul nuntii: 30 iunie, la Palatul Stirbei din Bucuresti. Acolo si-a facut nunta si Gabriela Firea, dar si fotbalistul Cristi Chivu.

Cu fata radiind de fericire si cu zimbetul pe buze, asa a vorbit, pentru prima oara, Roberta Anastase despre nunta ei, o nunta care a creat deja rumoare. Se vehicula ca nasii ar fi chiar familia Basescu. Ex-presedinta Camerei Deputatilor a tinut sa infirme: “Nunta va avea loc pe 30 iunie, intr-adevar, se va desfasura la Palatul Stirbei, dar nasii nu sunt politici, sunt prieteni de ai nostri apropiati si nu sunt persoane publice”, a declarat aceasta.

Despre locatia aleasa-Palatul Stirbei se stie ca este unul dintre cele mai exclusiviste si mai scumpe locuri din Capitala. Aici, organizarea unei nunti se calculeaza in zeci de mii de euro. “Ni s-a parut biserica atat de frumoasa , biserica de la Stirbei, incat de acolo am pornit povestea noastra si am construit de acolo. Am foarte mari emotii si e firesc sa fie asa. Imi doresc sa ne ajute Dumnezeu”. In ceea ce priveste rochia, acesta va fi invoire pebtru ca si culorile nuntii vor fi corai si ivoire.

Despre invitati ex-presedinta Camerei Deputatilor a vorbit putin: vor fi, desigur si politicieni, dar si prieteni care nu sunt persoane publice.

Mirele este Victor Farca, inginer si om de afaceri. Cei doi au o relatie de aproape 15 ani si spun ca s-au mai gandit la casatorie, dar viata politica a Robertei i-a impiedicat pana acum. Actual deputat democrat liberal, ploiesteanca este una dintre cele mai controversate figuri politice, totul dupa votul cu cantec la Legea Pensiilor, din Camera Deputatilor, in 2010. Atunci, in calitate de presedinte de sedinta, Roberta a numarat mai multi parlamentari decat erau in sala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Roberta Anastase se marita