Antena Meniu Search
x

Rodica Paleologue, pe podium la vârsta de 60 de ani!

O româncă este imaginea marilor case de modă din Paris. Se numeşte Rodica Paleolog, vine dintr-un sat din Câmpia Bărăganului şi are, atenţie, 60 de ani.

Vezi și

O româncă este imaginea marilor case de modă din Paris. Se numeşte Rodica Paleolog, vine dintr-un sat din Câmpia Bărăganului şi are, atenţie, 60 de ani. Prezenţa sa elegantă şi plină de feminitate a adus-o în topul preferinţelor unor branduri precum Louis Vuitton sau Chanel.

Are 60 de ani, însă podiumul e locul în care se simte cel mai bine. Rodica Paleolog este românca stabilită la Paris ce pare că a descoperit secretul tinereţii fără bătrâneţe. 

Rodica Paleolog: "Această frumuseţe vine adesea din interior. Fac exerciţii când sunt în picioare în autobuz , chiar şi aici dacă sunt în picioare fac în aşa fel încât să îmi folosesc muşchii cei mai îndepărtaţi."

A copilărit în zona Bărăganului, în satul Dropia, într-o casă din chirpici. Mama ei era croitoreasă şi îi desena ţinutele. Apoi, le croiau împreună. 

Primul loc de muncă a fost la muzeul Luvru, ca redactor la departamentul de arte.

Acum, la vârsta la care modelele sunt demult retrase, ea participă la şedinţe foto, prezentări ale marilor case de modă şi evenimente alături de lumea bună a Parisului. Se mândreşte însă şi cu o altă mare realizare. A debutat ca actriţă. 

Rodica Paleolog: "Poate filmul pentru Louis Vuitton care se numeşte <<Invitaţie la voiaj>> , care s-a ţinut la Veneţia într-un palat. M-a atins prezenţa lui David Bowie. M-a atins talentul lui Roman Gavras, fiul lui Costa Gavras care a făcut Zorba Grecul pe care noi toţi îl cunoaştem."

Pentru film, a fost aleasă din întâmplare, într-o zi în care a însoţit o prietenă la un casting. Directorul agenţiei a ales-o pe ea. Rodica Paleolog ştie clar că meseria de model are restricţiile ei. Şi are recomandări pentru toate femeile, nu doar pentru cele care urcă pe podium. 

Rodica Paleolog: "Necesităţile noastre pot să se reducă la lucruri mult mai simple. La proteine, vitamine, ouă, peşte şi mai ales fructe colorate."

De asemenea, apa şi odihna sunt alte două elemente esenţiale pentru stilul de viaţă pe care l-a adoptat şi care o menţine în continuare tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Rodica Paleologue, pe podium la vârsta de 60 de ani!