Antena Meniu Search
x

Un român din Anglia care spera să se angajeze la o spălătorie a încercat să-l înjunghie pe patron la interviu

Alexandru Olteanu, un tânăr de 21 de ani, care abia ajunsese în Anglia şi încerca să-şi găsească ceva de muncă, a mers la o spălătorie auto, unde era programat la un interviu cu patronul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.07.2019, 21:53

Un român a cedat nervos la un interviu de angajare şi a încercat să-l înjunghie pe patron - Profi Media

Alexandru Olteanu, un tânăr de 21 de ani, care abia ajunsese în Anglia şi încerca să-şi găsească ceva de muncă, a mers la o spălătorie auto, unde era programat la un interviu cu patronul.

Dintr-un motiv numai de el ştiut, ar fi mers la interviu cu un cuţit în pantaloni. Patronul spălătoriei Hersden Car Wash l-a întrebat dacă are acte, ca să poată face totul legal, însă tânărul i-a spus că nu are acte, moment în care situaţia a degenerat.

Un român din Anglia, care spera să se angajeze la o spălătorie, l-a înjunghiat pe patron la interviu

Tânărul Adrian Olteanu, de 21 de ani, a mers să se angajeze la spălătoria auto Hersden Car Wash, din Marea Britanie. Ajuns la interviu, tânărul român a fost întrebat de patron dacă are acte, iar când acesta i-a spus că nu, a fost informat că nu are cum să-l angajeze în aceste condiţii.

A urmat un schimb dur de replici, apoi românul s-a pierdut cu firea şi s-a năpustit cu cuţitul la patronul respectiv. Poliţiştii au intervenit foarte rapid, iar românul ar fi fost găsit ascuns după o maşină, iar lângă el se afla cuţitul respectiv, precizează kentonline.co.uk.

Procurorul Richard Jobb a declarat instanței că patronul respectiv nu a putut să-i ofere o muncă deoarece nu avea documentația necesară, iar tânârul ar fi încercat să-l ucidă pe patron.

"Domnul Olteanu a scos cuţitul de la brâu, a ţipat la domnul Gasturani şi apoi s-a năpustit spre el, încercând să îl înjunghie. Din fericire, domnul Gasturani s-a ferit şi a reușit să fugă", precizează procurorul.

Românul a fost prins la scurt timp după eveniment şi a oferit anchetatorilor o altă versiune. El spune că a găsit cuţitul pe stradă, după ce a plecat de la patronul respectiv şi că a mers la spălătoria respectivă pentru că patronul respectiv îi datora bani. Românul a precizat că a lucrat în trecut la spălătoria respectivă şi patronul îi datora bani, de aceea venise, să-şi ceară dreptul.

Anchetatorii încearcă acum să-i verifice povestea românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un român din Anglia care spera să se angajeze la o spălătorie a încercat să-l înjunghie pe patron la interviu