Antena Meniu Search
x

Român din Bologna bagă 800 de euro la păcănele, pierde toţi banii, distruge aparatele

Un român din Bologna a băgat 800 de euro în păcănele, sperând cel puţin să-şi dubleze suma investită, însă a început să-şi dea repede seama că trebuie să-şi ia adio de la bani. Evident, starea de nervozitate a românului creştea pe măsură ce creditele aparatului se împuţinau.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2019, 10:29

Român bagă 800 de euro în păcănele, pierde tot, distruge aparatele - bolognatoday.it

Un român din Bologna a băgat 800 de euro în păcănele, sperând cel puţin să-şi dubleze suma investită, însă a început să-şi dea repede seama că trebuie să-şi ia adio de la bani.

Evident, starea de nervozitate a românului creştea pe măsură ce creditele aparatului se împuţinau, iar norocul nu se lipea deloc de el.

Român bagă 800 de euro în păcănele, pierde tot, distruge aparatele

Sirene şi poliţişti pe Via Marzabotto din Bologna, unde un cetățean român de 31 de ani a început să distrugă aparatele la care juca.

La sosirea poliției, românul a susținut că proprietarul barului a manipulat jocul, iar asta l-a făcut să piardă 800 de euro, aşa că s-a răzbunat pe aparat.

Românul a spus că a jucat 3 ore fără să primească nicio mână bună şi l-a acuzat pe patronul barului de înşelăciune.

Poliţiştii au făcut proces verbal pentru distrugerile provocate de românul de 31 de ani, care acum trebuie să-l despăgubească pe patronul barului pentru aparatele distruse, precizează bolognatoday.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Român din Bologna bagă 800 de euro la păcănele, pierde toţi banii, distruge aparatele