Antena Meniu Search
x

O româncă de 29 de ani care venea acasă din Italia a rămas fără Range Rover-ul de 25.000 de euro la vamă (Video)

Un româncă de 29 de ani care venea în țară din Italia la volanului unui Range Rover a rămas fără bolidul de lux la vamă.

Tanara de 29 de ani a ramas fara Range Rover la vama Timiș
Tanara de 29 de ani a ramas fara Range Rover la vama Timiș - politiadefrontiera.ro

Un româncă de 29 de ani care venea în țară din Italia la volanului unui Range Rover a rămas fără bolidul de lux la vamă.

Potrivit Poliției de Frontieră, tânăra din Timiș conducea un autoturism marca Range Rover, căutat de autorităţile din Italia. 

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia din data de 4 octombrie 2018.

Tânăra în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul în luna iunie a anului trecut de la un cetățean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O româncă de 29 de ani care venea acasă din Italia a rămas fără Range Rover-ul de 25.000 de euro la vamă (Video)