Antena Meniu Search
x

Români înghiţiţi de apele Adriaticii

Un român a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce nava de pescuit pe care lucrau a naufragiat în Marea Adriatică. Salvatorii au găsit trupul marinarului lângă pescadorul scufundat în largul portului Civitanova Marche

Vezi și

Un român a murit, iar alţi doi sunt daţi dispăruţi după ce nava de pescuit pe care lucrau a naufragiat în Marea Adriatică. Salvatorii au găsit trupul marinarului lângă pescadorul scufundat în largul portului Civitanova Marche

De ieri dimineaţă, femeia nu mai are linişte. În vârstă de 19 ani, fiul ei, George Toma Viorel, este una dintre cele două victime sigure ale naufragiului de ieri din portul Civitanova Marche. Românul şi un coleg italian, în vârstă de 25 de ani erau încă în viaţă când, la o oră şi jumătate de la naufragiu, au fost recuperaţi de echipajul unui alt pescador.

Medicii au făcut tot posibilul dar ambii au murit, la spital, de hipotermie. Alţi doi români, de 35 şi 39 de ani sunt încă daţi dispăruţi deşi căutările au continuat până la miezul nopţii. Patru nave ale Pazei de Coastă, un elicopter şi un avion participă la operaţiuni.

Pescadorul Sparviero încărcase o cantitate mai mare midii şi un val, pe fondul unei furtuni care a lovit toată zona asta a Mării Adriatice aici face o pauza poate il taiem / tc 00,40 l-a dezechilibrat, a dezechilibrat pescadorul şi nu a putut să îşi mai recapete echilibrul

Doi italieni, inclusiv comandantul navei au supravieţuit. Sunt în stare de şoc, dar în afara oricărui pericol. Procurorii încearcă să afle dacă marinarii români se aflau la bord în mod legal. O posibilă cauză a tragediei ar fi putut fi supraîncărcarea navei. Aceasta avea între 60 şi 80 de tone la bord.

Din primele infomaţii, culese atât de la supravieţuitori cât şi de la salvatori, ar putea fi vorba despre o problemă în repartizarea încărcăturii, şi, poate, chiar şi despre o distribuţie incorectă a persoanelor pe punte.

Operaţiunile de căutare a celor doi marinari români dispăruţi au fost reluate azi de la prima oră dar speranţele ca ei să mai fie găsiţi în viaţă sunt minime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Români înghiţiţi de apele Adriaticii