Antena Meniu Search
x

Romania are, mai nou, psihologi specializati in vise

Visul nu prevesteste viitorul, ne arata insa lucruri care ne-au marcat in trecut sau care sunt importante in prezent. Romania are, mai nou, psihologi special pregatiti sa distruga ideile preconcepute si superstitiile populare.

Vezi și

Ceea ce ni se intampla in viata de zi cu zi e prelucrat de creier, in timpul noptii, doar ca totul capata o alta dimensiune. Un vis spune multe despre caracterul unei persoane, sustini specialistii in domeniu.

Mihaela Sindie e psihoterapeut specializat in terapia prin vis. La ea vin oameni carora le ofera o interpretare departe de explicatiile din popor. Apoi, in functie de persoana, tine sedinte de terapie: „Daca ti se intampla ceva in timpul zilei care te socheaza sau te impresioneaza, creierul prelucreaza aceasta informatie in timpul noptii si depinde, ori rezolva o situatie, ori indeplineste o dorinta pe care in realitate esti constient ca nu il poti indeplini”.

Atunci cand spunem ca s-a intaplat ceva ce a visat, specialistii in interpretarea viselor spun ca, de fapt, noi stiam, in subconstient, ce urmeaza sa facem peste cateva zile, iar in vis doar ne-am decis asupra acestui lucru. O legatura stransa exista si intre realitate si cosmar. Atunci cand visam urat, creierul nostru ne atrage atentia ca trebuie sa rezolvam situatiile care ne macina, cat de repede putem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Romania are, mai nou, psihologi specializati in vise