Antena Meniu Search
x

România este solidară cu Franța

România a coborât drapelul în bernă pentru a doua oară în mai puţin de o lună. Din respect şi solidaritate pentru poporul francez, oficialii români au transmis rând pe rând mesaje de compasiune şi de unitate.

Vezi și

 România a coborât drapelul în bernă pentru a doua oară în mai puţin de o lună. Din respect şi solidaritate pentru poporul francez, oficialii români au transmis rând pe rând mesaje de compasiune şi de unitate. Ambasada Franţei din Bucureşti a fost astăzi loc de pelerinaj pentru cei care au dorit să aducă un buchet de flori în memoria victimelor de la Paris, să se reculeagă sau să semneze în cartea de condoleanţe. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis încă de la prima oră a zilei o scrisoare omologului său francez în care condamnă atacurile barbare şi laşe din Hexagon.

România este alaturi de Franţa şi îşi exprimă determinarea de a coopera pentru lupta împotriva terorismului. Klaus Iohannis i-a transmis preşedintelui Francois Hollande o scrisoare în care condamnă seria de atacuri de la Paris.

La rândul său, premierul interimar, Sorin Câmpeanu, i-a transmis condoleanţe ambasadorului francez, Francois Saint-Paul.

Totodată, primul-ministru a dat asigurări că nivelul de alertă teroristă din România rămâne albastru, adică precaut.

Şi premierul desemnat, Dacian Cioloş, a exprimat un mesaj de solidaritate în cartea de condoleanţe deschisă online de Ambasada Franţei.

Duminică, la ora 14:00 în faţa Ambasadei Franţei din Bucureşti se va păstra un moment de reculegere pentru victimele atentatelor de la Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » România este solidară cu Franța