Antena Meniu Search
x

Românii au invadat magazinele, au cumpărat cozonaci la metru şi drob la kilogram

Până să se îmbulzească să ia lumină, în biserică, românii s-au îngrămădit la cozonaci. În magazine, a fost maratonul ultimelor cumpărături de Paşte. Clienţii s-au perindat printre rafturi, cu cărucioarele pline. Nimic nu e prea mult, când vine vorba de ospăţul pascal.

Vezi și

În hipermarketuri, au fost cozi lungi cât o zi de post. Nu poţi să vii de la Înviere şi să nu pui ceva pe masă. Unii au mai dat o tură pe la raionul cu ouă. Sau au studiat cu atenţie viitoarea friptură din cuptor. Unde încape o pulpă de miel, merg şi doi mici. Pe lângă ele, ar sta bine o salată de roşii.

Nici la fructe n-a bătut vântul. Iar produsele de panificiaţie s-au cumpărat ca pâinea caldă. Şi cozonacul e făcut. Trebuie doar luat din raft şi pus în coş. Dacă se termină, nu e nicio problemă. Brutăresele din magazin sunt atât de pricepute încât frământă doi cozonaci în acelaşi timp.

Vedeta zilei de astăzi a fost cozonacul foarte bine crescut. Sau cozonacul XXL. Sâmbăta Mare a fost ziua cumpărăturile de ultimă clipă. Faţă de o zi normală, vânzările au crescut cu peste 50%. Mâine, cele mai multe magazine vor fi închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Românii au invadat magazinele, au cumpărat cozonaci la metru şi drob la kilogram